Posts sent in: March 2014

Een Rustgevende Massage

10 Mar 2014 


Masseren is een van de meest populaire spa-behandelingen. Daarom wordt er een scala aan rustgevende massages aangeboden.Massages hebben veel positieve effecten. Ze ontspannen de spieren,verlichten pijn,verzachten littekens en verklevingen,verbeteren wondgenezing. Maar de meest belangrijke factor van een massage is stress te doen verminderen.De soorten massages?

Een van de bekendste vormen van massage is onder andere de klassieke massage, zoals de borstelmassage,Zweedse massage,olie massage,Thaise massage en sportmassage. Maar er zijn nog veel meer soorten massages zoals bv Marma Massage,vier handen massage en elektrische massage.Wat is elektrische massage?

Bij een elektrische massage verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals massage banken,massage stoelen of apparaten om je voeten te masseren. Door trillingen en druk genereerd een massage apparaat een massage-effect. Net als traditionele stimulators, helpt het om de spierspanning te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.Wat biedt een massage stoel aan?

Een massagestoel biedt diverse massages. Met een afstandsbediening kunnen diverse massages op verschillende niveaus worden ingesteld. Massagestoelen zijn vaak te vinden in wachtruimtes of hotels, bijvoorbeeld op de luchthaven. Hier zijn ze voorzien van een muntgleuf,en voor kleine bedragen kunnen ze gebruikt worden. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig die masseert. Het is de stoel die de gebruiker masseert. De rugleuning en de zitting van de massagestoel zijn zo gemonteerd, dat het kan bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen langzaam een aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en der rug worden helemaal gestimuleerd stoelmassage waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en men ontspant. Na een lange dag op kantoor of in de auto kan een sessie in de massagestoel zeer aangenaam en ontspannend zijn.

Ondertussen zijn er autofabrikanten die hun voertuigen aanbieden met speciale massage stoelen.Wat zijn de voor- en nadelen?

Een vervanging voor een echte masseur zijn ze helaas niet. Ze hebben ook het nadeel dat ze niet doelgericht en individueel werken. Daarom worden de specifieke probleemgebieden niet goed behandeld. Maar goede apparatuur met voldoende kwaliteit zijn al heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massage, Zou zeker met een paar belangrijke dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op het lichaam aan te brengen, wanneer het volledig droog is, omdat vocht het gewenste effect beÔnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieŽn of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.

Het is niet toegestaan elektrische stimulators toe te passen bij hartproblemen,koorts of bij zwangerschap.
Admin · 221 views · Leave a comment

Calendar

March 2014
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Aug 2017> >>
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication